Stacks Image 7

Helden van de zorg

Een megagrotevettedikke pluim !!

Alle begeleiders, medewerkers, directie, orthopedagogen,... ronduit jullie allemaal, verdienen een megagrotevettedikke pluim voor jullie fantastische inzet voor onze gasten, in ons persoonlijk geval voor Arne!

Jullie waren en zijn super!
Thanks! Jullie hulp maakte het ook voor ons ouders, meer draaglijk.

Bie en Walter


Een dikke pluim

Hallo iedereen,
Wij schrijven dit berichtje omdat we jullie willen laten weten dat we het werk dat jullie doen met onze kinderen of familieleden héél erg gewaardeerd wordt.

Vooral de energie, liefde en toewijding waarmee jullie klaarstaan in deze moeilijke tijd is echt ongelooflijk.
Héél veel respect voor het luisterend oor, begrip en de liefdevolle aandacht voor alle bewoners. Het is niet altijd gemakkelijk, héél hard en vele uren werken.

Dank je wel!!!
Wij vertrouwen erop dat jullie onze dank doorgeeft aan jullie team, collega’s en alle mensen die bij jullie aanwezig zijn.

Roger (papa van Kurt Vandycke)Appreciatie voor alle begeleiders

Het weegt zwaar om mijn dochter niet te kunnen zien maar ik bel elke week en ze doet het daar erg goed. Ik weet nu, dat wanneer ik er niet meer zal zijn, ze een goede thuis heeft. 

Mama van Sandra De LoosBedankje

Hallo allemaal, Met deze willen wij alle personeel van De Hoeve en in het bijzonder de begeleiders van woning 1, van harte bedanken voor de fantastische inzet en het grote hart waarmee ze onze zoon Arne helpen en begeleiden . We hebben dagelijks via face time contact met onze zoon en ervaren dan hoe gelukkig hij zich voelt. Hij is 100% op zijn gemak en door jullie geraakt hij door deze moeilijke periode. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor zoveel inzet en moed !! Marcel en Marleen, ouders van Arne, woning1Onze begeleiders – onze helden

We zijn héél erg dankbaar en hebben onwaarschijnlijk veel bewondering voor de ongelofelijke inzet van de begeleiders van het Gele Huis. Hun dynamiek en positiviteit in deze moeilijke periode is van onschatbare waarde voor de bewoners, onze familieleden! En dat terwijl er de laatste jaren in de regering alleen maar besparingsmaatregelen genomen werden voor de zorgsector!!! Het dagelijkse applaus van de burgers voor de zorgverleners zal op dit moment wel een hart onder de riem zijn. Maar we hopen uit de grond van ons hart dat er later, als de toestand zich weer normaliseert, een andere en bijkomende appreciatie van onze politiekers voor deze helden zal volgen. Met dankbare, hartverwarmende en ondersteunende groeten, Stanny & ChrisBedankje aan begeleiding

Beste begeleiding , en bij uitbreiding iedereen die betrokken is bij het welzijn van onze dochter.
We willen jullie zeer oprecht bedanken  voor jullie dagdagelijkse inzet , in deze voor iedereen toch wel zeer moeilijke periode.
Het is voor ons als ouders uiteraaard zeer moeilijk om ons dochter zooo lang te moeten missen. Maar het doet deugd te weten dar er goed voor haar en de andere bewoners gezorgd word.
Dikke merci aan iedereen en nog een beetje volhouden het komt wel goed.
 
Met vriendelijke groet,
 
Sylvain en Diana , de ouders van VickyAan alle begeleiders,

Ik dank jullie aan de hand van dit eenvoudige gedicht van J. Herzberg
Er is nog zomer en er is genoeg.
Wat zou het moeilijk tillen zijn, wat een gezwoeg
Als niet iedereen, iedereen ter wille was
Als niet iedereen, iedereen op handen droeg
Ik voeg graag toe. Ik draag jullie vandaag op handen. Gisteren deed ik dat ook en morgen zal ik dat ook doen. Zoals jullie dat doen voor onze kinderen, broers en zussen.
En als dit alles voorbij is verdienen de zorgers een standbeeld. Dat mag prominent aanwezig zijn in het straatbeeld. Deze keer geen standbeeld van een generaal, een burgemeester, een koning. Maar een groot beeld in brons, dat de tijd doorstaat, met de gezichten van de gezondheidswerkers en hulpverleners.
Die in alle bescheidenheid de wereld elke dag beter maken.

Koen De Loos (broer van Sandra)Onze helden van de zorg

Dag lieve en zorgzame begeleiders van onze gasten, Dag super Kim en Natasha,
 
Ook van mij een dikke merci voor de zorg die jullie aan onze kinderen geven. Nu nóg meer dan anders! Jullie plooien je dubbel voor ons mannen, terwijl jullie zelf ook met zorg en angst zitten over jullie eigen gezondheid en die van jullie naasten.
En ook al is het super moeilijk om als ouder, broer of zus, onze gasten zo lang niet te kunnen zien, weten we dat ze bij jullie goed en warm verzorgd worden en dat het voor hen nu op dit moment de veiligste plaats is.
 En ik duim intussen ook dat de lente vlug zomer wordt, met hier en daar een hittegolfje, waar dat vieze virus niet tegen kan☺ 
Nog een dikke merci en ik wens jullie veel moed, sterkte en gezondheid!!
Heel veel warme groeten en een dik verdiend applaus!!

Martine, mama van Peter


Voor alle medewerkers van de Hoeve,

Ik wil jullie allemaal ongelooflijk bedanken voor jullie inzet om de verdere werking mogelijk te maken.
Onze kinderen zijn veilig en goed verzorgd bij jullie, dat is een fijn gevoel.
In deze barre tijden waarop het virus precies de hele wereld in zijn greep heeft is het een kleine houvast dat de lente zich hier niet laat door doen, die is duidelijk en krachtig te zien.
Ik hoop dat wij allemaal er even ongeschonden, en hopelijk mentaal rijker, mogen uitkomen.
Een mooi en warm applaus voor jullie allemaal.

Hilde ( mama van David)Een warm applaus

Dag allemaal ,
In deze moeilijke en zware tijden wil ik jullie een warm  applaus geven. Wij zijn niet alleen bezorgd om onze kinderen maar ook voor jullie.
Het is vooral frustrerend dat we vrijwillig geen handje kunnen toe steken nu we meer tijd over hebben en meeste onder ons niet moeten gaan werken .
Laat ons hopen op een goede afloop ook voor diegenen die besmet zijn.

Lieve en warme Groetjes

Ingrid, mama van Ilse Verhulst


Mijn zoon Jeroen blijft in deze Corona tijd thuis.

Toch is het niet ‘uit het oog uit het hart’.

Af en toe ga ik met Jeroen naar Tyrolerhof, dit wil zeggen naar de poort, met veilige afstand. Gedeeltelijk uit praktische en dringende overweging: paaseitjes of medicatie ophalen. Maar eigenlijk vooral om de band aan te houden, een uitstap.
Niet dat ik het gevoel heb dat hij vergeten is, absoluut niet. Er wordt getelefoneerd, met Skype of mail contact gehouden. Binnen de grote drukte wordt daar tijd voor gemaakt. Chapeau!
Op onze uitstap passeren we de Hoeve, Tyrolerhof en ontmoeten we al eens mensen van de Vunder. Overal is de goede sfeer voelbaar. Er wordt vrolijk gezwaaid, tijd gemaakt voor een babbeltje, op veilige afstand weliswaar.
Aan de poort van Tyrolerhof een uitgebreide babbel.
Begeleiding verzamelt dan de kameraden van Jeroen. Heel mooi om mee te maken hoe warm dat contact is.

Een heel dikke merci voor de moeite, voor de warmte en de gedrevenheid.

Een foto van Jeroen met begeleiders van de Vunder.

Toekomstgericht zijn ze bezig om terrein vrij te maken voor de verhuis van varkens en konijntjes. Want er komen andere tijden.....

Image

Contacteer ons
Email3

BTW BE 0671.829.720

Contacteer ons
Email3
BTW BE 0671.829.720

Deze website maakt gebruik van "cookies" om uw web ervaring zo aangenaam mogelijk te maken als u op de knop "Akkoord" drukt bent u hiermee akkoord